Oscar Isaac vertolkt rol Solid Snake in nieuwe Metal Gear Solid-film

De Metal Gear Solid-film is erin geslaagd om Dune en Star Wars-ster Oscar Isaac te pakken te krijgen om seriehoofdrolspeler Solid Snake te spelen, volgens rapporten.

Zoals onthuld door Deadline, heeft de Jordan Vogt-Roberts-film de ster blijkbaar opgepikt in het Sony Pictures-project, dat ook een script zal hebben dat is geschreven door Detective Pikachu en Jurassic World-co-schrijver Derek Connolly en geproduceerd door Avi Arad, die ook een van de producers van de aankomende Uncharted-film.

Metal Gear Solid film
Isaac werd al een tijdje getipt voor de rol en zei zelfs dat hij de rol zou willen spelen tijdens de persrondes voor de Netflix-serie Triple Frontier begin 2019 na wat fanart dat door kunstenaar BossLogic in augustus 2018 werd getweet.

Gezien Issac’s drukke agenda is het nog niet bekend wanneer de productie van start gaat, laat staan ​​wanneer de film uitkomt, maar Vogt-Roberts bevestigde het nieuws schijnbaar met een eigen tweet die je hieronder kunt zien. Een Metal Gear Solid -filmproject is een passieproject van zes jaar geweest voor de regisseur, die zei dat hij “er elke dag voor zou vechten”.

Leave a Comment

a
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

follow us on: